מרכיבים ל-5 מנות
קילו סינטה בקר נקי משומן
קורט מלח
קורט פלפל
12 שיני שום
100 גרם חמאה או מחמאה
100 גרם סמ"ק שמן זית מאיכות מעולה
100 גרם סילאן
2 כפות טימין קצוץ
2 כפות רוזמרין קצוץ
1/2 ק"ג חרדל דיז'ון גרגירים
אופן הכנה
מנקים את הבשר משומן וחורצים בו חורים בשני הצדדים, לתוך החורים מכניסים את חצאי השום.
צורבים את הבשר על מחבת רותחת משני הצדדים, מוציאים ומניחים על תבנית עם נייר אפיה.
מערבבים היטב את כל שאר החומרים ויוצקים על הבשר ומעסים אותו היטב כך שיקבל את כל טעמי התיבול.
מכניסים לתנור וצולים ב-200 מעלות כ-15 דקות מוציאים ומשאירים להתייצבות לפחות כ-10 דקות נוספות,
פורסים ומגישים.
שיהיה בתאבון כמה שזה טעים.....
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה